Rulada de pui cu ficatei

de Miha in Aperitive / Garnituri, 13 Oct 2010 | 9845 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 300 g ficatei de pui
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 1 cana suc de rosii
  • sare si piper
  • cimbru
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu ficatei:

Ceapa si usturoiul marunt tocate se calesc in cateva linguri cu ulei de masline. "Stingem" cu sucul de rosii si aducem din nou la punctul de fierbere, apoi adaugam ficateii de pui curatati si taiati cubulete. Omogenizam, potrivim gustul de sare si piper si fierbem la foc mic acoperit, pana scade toata zeama din tigaie. Dam deoparte, adaugam patrunjelul verde tocat marunt si lasam la racit.

Pieptul de pui se taie in 2, apoi fiecare parte se despica obtinand astfel o bucata mai mare. Acoerim cu o folie alimentara si batem cu ciocanul de snitele pana se subtiaza. Presaram cu sare si piper. Pe fiecare bucata de carne repartizam umplutura de ficatei si rulam cat mai strans posibil.

Rulourile obtinute le punem intr-un vas termorezistent, stropim cu putin ulei si presaram cu cimbru. Adaugam 1/2 pahar de apa si dam la cuptor la foc mediu pana se rumenesc.

Se serveste rece ca aperitiv sau calda cu garnitura de cartofi aurii.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada de pui cu ficatei 55907
retete culinare - Rulada de pui cu ficatei 55908

COMENTARII (21)

kamy 1

13.10.2010, 23:05

eu nu mai cer ca vad ca nici la medi nu-i dai...5f

Sylvia 1

18.10.2010, 13:40

Excelent arata am si salvat reteta

Bya Ralu 1

14.06.2013, 17:23

ce idee buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: