Ruladă de pui cu legume

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 26 Dec 2011 | 31595 vizualizari

 

Un aperitiv foarte potrivit pentru o masa de sarbatoare.Intotdeauna ruladele mi-au dat emotii,imi ziceam „daca se rupe,daca se împrastie?” uite ca in felul asta iese minunat si nu am emotii.

 

INGREDIENTE

  • 2 buc piept de pui
  • 6 felii de cascaval
  • Amestec mexican de legume(sau orice legume vreti sa puneti)
  • Ciuperci din conserva
  • Marar si patrunjel verde
  • 2 oua
  • O lingura pesmet
  • Cascaval razuit
  • Sare,piper,boia
  • Ulei
  • Susan
  • Hartie de copt pentru înfasurat rulourile
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ruladă de pui cu legume:

Din pieptul de pui am taiat patru felii mai mari, le-am acoperit cu o folie si le-am batut ca sa le mai intind putin. Fasiile de carne care au ramas le-am tocat, se vor folosi la umplutura. Condimentam feliile de pui. Carnea tocata o condimentam  si o amestecam cu ciupercile, legumele, ouale batute si amestecate cu pesmetul. La final adaugam si verdeata tocata marunt.

Hartia de copt o udam si o stoarcem bine, va deveni astfel mai maleabila si va crea si un abur in interior.

Intindem hartia de copt,o ungem cu foarte putin ulei cu ajutorul unei pensule. Presaram seminte de susan si boia. Asezam felia de piept de pui, deasupra punem felii de cascaval, apoi umplutura. Mai razuim putin cascaval deasupra si rulam cu ajutorul hartiei de copt. Rulam cat mai strans, rasucim capetele si legam cu sfoara.

Intr-o tava punem o hartie de copt, foarte putina apa (ca sa nu se arda tava) asezam rulourile si dam la cuptor aproximativ 60 de minute. Ca sa vedem daca sunt gata, putem sa descafem putin hartia si verificam cu furculita.

Se lasa sa se raceasca, apoi se desface hartia si se feliaza.

Sărbători frumoase!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui