Rulada de pui cu porc si stafide

de papabundetot in Pui, 8 Dec 2013 | 4265 vizualizari

 

Astazi am pregatit pentru ai mei o bunatate de rulada de pui umpluta cu tot felul de bunatati care a avut mare scucces si de aceea deja ma gandesc sa o fac si in alte variante decat ce urmeaza sa va prezint mai jos.Pentru aceasta rulada l-am avut ca inspiratie pe maestrul carnurilor,bucatarul Adrian Richardson.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 1 piept de pui
  • 200 gr carne tocata (vita+porc)
  • 50 gr stafide
  • nucsoara macinata
  • cuisoare macinate
  • 1 catel de usturoi
  • sos worchester
  • sos soia,
  • masline
  • piper sichuan
  • curry,
  • ghimbir macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu porc si stafide:

Pieptul de pui l-am pus in folie alimentara si l-am intins bine batandu-l usor cu ciocanul de carne,l-am condimentat apoi cu piper sichuan,nucsoara,putina sare si curry.

Intr-un castron am pus carnea macinata,usturoiul tocat marunt,nucsoara,cuisoare macinate,ghimbir,stafide,sos soia (o lingurita),sos worchester (o jumatate de lingurita),masline negre taiate marunt,am amestecat totul bine si apoi carnea am asezat-o pe pieptul de pui pe care mai apoi l-am rulat si l-am legat bine cu sfoara,pentru a nu se desface in cuptor.

Am asezat rulada intr-o tava tapetata cu hartie de copt,am pus peste ea putin ulei de masline si am dat-o la cuptor pana s-a rumenit frumos.

Dupa ce rulada a fost gata,am lasat-o cam 20 minute sa se odihneasca pentru ca mai apoi sa o pot taia fara ca ea sa se rupa.

Noi am servit rulada de pui alaturi de cartofi aromati la cuptor (asa a fost cererea) dar voi puteti face orice garnitura va place.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu porc si stafide" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu carne tocata - Reteta cu numarul 800