Rulada de pui cu spanac si cascaval

de madi_marin in Pui, 25 Apr 2016 | 640 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 250 g spanac congelat
  • 4 felii subţiri de caşcaval
  • 12 felii subţiri de bacon
  • 2 ouă
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • condimente pentru pui
  • cimbru uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu spanac si cascaval:

Se toacă mărunt ceapa şi usturoiul şi se călesc în puţin ulei.

Se adaugă spanacul decongelat şi scurs. Se lasă la foc mic amestecând continuu pentru câteva minute, după care se adaugă puţină apă şi se lasă să scadă.

Ouăle le batem ca pentru omletă şi le adăugăm în spanacul de pe foc. Omogenizăm compoziţia şi o potrivim de gust cu sare şi piper.

Pieptul dezosat îl tăiem în doi lobi. Pe fiecare îl întindem în foaie pe care o condimentăm după gust, apoi punem câte două felii de caşcaval şi umplutură, apoi rulam strâns şi împachetăm în bacon. Fixăm cu scobitori si punem rulourile la rumenit într-o tigaie cu ulei până capătă culoare.

Mutăm într-un vas termorezistent şi le mai dăm la cuptor la foc mediu 10-12 minute.

Poftă bună!

 

COMENTARII (23)

Rocsi 1

26.04.2016, 21:14

Cat de faina ti-a iesit!

Rux 1

02.05.2016, 23:23

Arata senzatie!

Camelya 1

12.05.2016, 12:09

Ce preparat delicios si ce prezentare frumoasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: