Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se rad morcovii si ceapa.Se toaca usturoiul. Gogosarul se taie rondele. Ingredientele pregatite se amesteca intr-un castron cu zahar, mustar, 1 lingura suc de lamaie si ulei de masline; se sareaza si se pipereaza.
Se incinge cuptorul la 200 grade, se stropesc feliile de carne cu 2 linguri suc de lamaie si se pipereaza. Pe fiecare file se aseaza cate 2 frunze de salvie si se infasoara in 2 felii de bacon
Legumele marinate se aseaza intr-o forma termorezistenta; deasupra se aseaza carnea si se coace la cuptor cca. 20 min. Apoi pe langa pui se aseaza rosiile cherry. Se pipereaza si se mai coace la cuptor cca. 5-10 min.
Se poate servi alaturi de cartofi la cuptor!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult