Rulada de pui in manta de bacon

de Maria68 in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2012 | 5336 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa,
  • 1 catel de usturoi
  • 1 gogosar verde
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita mustar
  • 3 linguri zeama de lamaie
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare,
  • piper
  • 4 fileuri de pui
  • 8 felii bacon
  • 4-8 frunzulite salvie
  • 8-10 rosii cherry
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui in manta de bacon:

Se rad morcovii si ceapa.Se toaca usturoiul. Gogosarul se taie rondele. Ingredientele pregatite se amesteca intr-un castron cu zahar, mustar, 1 lingura suc de lamaie si ulei de masline; se sareaza si se pipereaza.

Se incinge cuptorul la 200 grade, se stropesc feliile de carne cu 2 linguri suc de lamaie si se pipereaza. Pe fiecare file se aseaza cate 2 frunze de salvie si se infasoara in 2 felii de bacon

Legumele marinate se aseaza intr-o forma termorezistenta; deasupra se aseaza carnea si se coace la cuptor cca. 20 min. Apoi pe langa pui se aseaza rosiile cherry. Se pipereaza si se mai coace la cuptor cca. 5-10 min.

Se poate servi alaturi de cartofi la cuptor!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui in manta de bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Maria68 1

26.01.2012, 15:45

diaconta;sufletista; alldaycooking; rocsi. Multumesc!

diana_k 1

26.01.2012, 20:05

arata bine

Maria68 1

04.02.2012, 12:03

Diana. Multumim

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ruladă de pui cu legume