Rulada de spanac

de violette in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2010 | 3105 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr.spanac
  •  3 oua
  • 100 ml.lapte
  • 100 gr.unt
  • 50 gr.faina
  • 150.gr.sunca
  •  200 gr.urda
  •  2-3 lg. crema de branza hochland
  •  2 lg.smantana
  •  sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de spanac:

Din unt, lapte si faina se face un soc bechamel; se lasa la foc pana incepe sa se ingroase, dar nu prea tare. Se i-a de pe foc si se lasa la racit, iar apoi se adauga galbenusurile, unul cate unul, spanacul tocat marunt si albusurile batute spuma, sare si piper. Se pune compozitia intr-o tava cu hartie de copt si se da la cuptor pt. 15-20 de min.


Cind e gata se scoate din tava, se ruleaza in hirtia de copt /folie de aluminiu si se lasa sa se raceasca.
Umplutura: sunca se taie cubulete mici, se adauga urda, crema de branza, smantana, condimente dupa gust.
Se scoate rulada de la rece, se umple cu crema de branza, se ruleaza ,se impacheteaza in folie si se lasa la frigider pentru cateva ore/sau peste noapte.
 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada de spanac 16003
retete culinare - Rulada de spanac 16004
retete culinare - Rulada de spanac 16005
retete culinare - Rulada de spanac 16006
retete culinare - Rulada de spanac 16007

COMENTARII (6)

adnas54 1

08.02.2010, 15:00

da... si mie imi place, cred ca ti-am comentat-o si pe blog.

violette 1

08.02.2010, 16:54

Multumesc pentru aprecieri!

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 15:04

nu ma omor dupa spanac dar tia iesit perfecta rulada

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI