Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Spanacul oparit si scurs se taie marunt.
Untul se pune la topit intr-o craticioara,adaugam 100 gr faina si spanacul,amestecam pana cand se leaga compozitia,apoi punem laptele caldut.Amestecam sa nu se formeze cocoloase.Punem o lingura de smantana ,mararul si condimentam.Lasam compozitia sa se raceasca.
Separam ouale.Cand spanacul s-a racit incorporam galbenusurile,amestecand foarte bine dupa fiecare.Adaugam inca doua linguri de faina si albusurile batute spuma.
Punem compozitia intr-o tava mare tapetata cu hartie de copt. Punem la cuptor pentru 25-30 de minute.
O scoatem si asa calduta o rasturnam pe o alta hartie de copt si o rulam impreuna cu hartia. Lasam sa se raceasca.
Pentru umplutura amestecam toate ingredientele.
Cand s-a racit rulada, desfacem cu grija , punem umplutura si rulam la loc. Punem la frigider.
Am avut ceva emotii pentru ca o mai incercasem si rezultatul n-a fost cel asteptat. De data asta ma declar multumita .
Pofta buna !!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult