Rulada de spanac cu crema de branza

de loredanaaa in Aperitive / Garnituri, 28 Mai 2013 | 1011 vizualizari

 

Nu am mai facut pana acum rulada,dar e foarte buna si usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • blatul de rulada:
  • 350 de grame de spanac fiert, scurs de zeama
  • 3 oua
  • 4 linguri de smantana
  • 7 linguri de faina
  • 1 lingurita de bicarbonat de sodiu
  • 1 lingura de zeama de lamaie
  • sare, piper
  • pentru crema de cascaval
  • 150 g de branza proaspata de vaci
  • 150 g de cascaval
  • 150 g de unt la temperatura camerei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de spanac cu crema de branza:

Ouale, spanacul fiert si smantana se bat cu un tel, adaugand sarea, piperul dupa gust si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie amestecand bine, apoi faina. Se amesteca totul bine si se aseaza intr-o tava cu foaie de copt. Se coace blatul in cuptor la 180 de grade, cam 15-20 de minute. Blatul nu trebuie sa se rumeneasca, doar sa treaca testul scobitorii, daca iese curat din blat atunci e gata.

Blatul cat  e fierbinte se desprinde de hartia de copt, apoi se ruleaza strans, in aceeasi hartie si se lasa sa se raceasca.

Pana se raceste  se prepara crema de cascaval, amestecand toate ingredientele  pentru crema pana cand se formeaza o pasta  fina. Daca doriti mai puteti  adauga sare.

Blatul racit il desfaceti  din hartia de copt si se unge cu crema de cascaval,apoi il rulati  strans si il dati  la rece cel putin 2-3 ore inainte de servire.

Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

cine doreste poate sa adauge si sunca peste crema de branza

RETETA IN IMAGINI

Rulada de spanac cu crema de  branza-0
Rulada de spanac cu crema de  branza-1
Rulada de spanac cu crema de  branza-2

COMENTARII (13)

loredanaaa

loredanaaa 1

29.05.2013, 00:11

multumesc rocsi

Cris2711

Cris2711 1

29.05.2013, 00:13

Like

loredanaaa

loredanaaa 1

29.05.2013, 00:48

multumesc crisulina

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!