Rulada din carne

de Alina26 in Porc, 19 Dec 2014 | 1363 vizualizari

 

De data asta , nu am lasat legumele intregi....ci le-am tocat si le-am amestecat cu, carnea.....si am adaugat si puțin bicarbonat sa fie mai moale.Va garantez ca a iesit foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne amestec
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 tija de telina verde
  • 2 căței de usturoi
  • 2 lg ulei de măsline
  • 1 lingurita bicarbonat
  • sare
  • piper
  • marar uscat
  • 2-3 fire de pătrunjel
  • 2 oua
  • 1 pahar de vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne:

Spalam legumele si le dam pe robot pe care le punem la calit cu ulei și jumătate de pahar de apa. 

Apoi după ce s-a racit, punem toate ingredientele într-un bol (in afara de vin), potrivim de sare și piper  si amestecam bine. 

Incingem cuptorul la 180 °. 

Tapetam cu hârtie de copt doua tavi , compozitia o impartim in doua si formam rulada.Le punem in tava cu vinul alb dat in două. Acoperim fiecare tavă cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 1 ora-1 ora jumate.

Serviti calda.Noua ne place mult cu salata de fenicul. 

Pofta mare.

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada din carne-0
Rulada din carne-1
Rulada din carne-2
Rulada din carne-3
Rulada din carne-4
Rulada din carne-5
Rulada din carne-6
Rulada din carne-7
Rulada din carne-8

COMENTARII (23)

iri_iri 1

19.12.2014, 23:11

Rocsi 1

20.12.2014, 23:36

Super!

Alina26 1

22.12.2014, 16:37

Mulțumesc! !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20