Rulada din carne de porc

de adnas54 in Porc, 9 Mar 2010 | 8731 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg. porc
  • 150 gr. carne tocata + 1/2 ceapa
  • 1/2 cutie de ciuperci taiate
  • 1 buc morcov
  • 2  buc castraveti murati
  • 1 ardei rosu
  • 1 lingura de mustar
  • 1 lingura condimente pentru porc
  • 1 lingura salvie
  • sare, piper, boia
  • 2 oua
  • patrunjel verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne de porc:

Carnea de porc se taie astfel incat sa rezulte un dreptunghi, care sa se poata rula. Aceste se uniformizeaza prin batere, ca la paneuri. Ca sa nu se distruga textura carni, se aseaza o folie de plastic peste carne si apoi se bate. Morcovul, ardeiul rosu, castraveti se taie fasi subtiri. Din cele doua oua se face o omleta.

Carnea se intinde pe o folie de aluniniu unsa cu margarina si se incepe asezarea compozitiei. Se intinde intai mustarul peste carne, apoi se presara salvia si condimentele de porc. Se continua asezarea ciupercilor, fasiilor de morcov, ardei, castravete. Sarea, piperul si boiaua se adauga dupa gust. Se adauga omleta. Se ruleaza folosindu-ne si de folia de aluminiu.

Se aseaza intr-o tava in care se adauga putina apa, adaugand cand scade. In functie de cuptor se lasa cca. o ora. Se deschide folia de aluminiu si se mai lasa 15-20 min sa capete culoare. Cand s-a racit putin se taie in felii si se serveste cu garnitura de cartofi sau pilaf, insotite de muraturi. 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada din carne de porc 21199
retete culinare - Rulada din carne de porc 21200
retete culinare - Rulada din carne de porc 21201
retete culinare - Rulada din carne de porc 21202
retete culinare - Rulada din carne de porc 21204
retete culinare - Rulada din carne de porc 21205
retete culinare - Rulada din carne de porc 21206
retete culinare - Rulada din carne de porc 21207

COMENTARII (4)

Teo 1

09.03.2010, 17:59

buna rulada si frumoasa!

adnas54 1

09.03.2010, 18:33

Teo si rocsi multumesc de aprecieri.

adasev12 1

26.08.2010, 14:30

ai scris la codimente carne tocata plus ceapa..dar nu ai mai specificat ce faci cu ea...poate revezi un pic reteta...mi-ar placea sa o fac si eu, dar am nedumeriri...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S