Rulada din carne de porc

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 31 Dec 2014 | 2303 vizualizari

 

Cantitatile sunt variabile,se poate jongla cu cantitatile in functie de bucata de carne de porc

 

INGREDIENTE

  • O bucata de carne de porc afumata ( am folosit bucata care se gaseste pe burta porcului)
  • O bucata de carnat afumata,de lungimea bucatii de carne
  • 250 g carne tocata
  • 1 morcov fiert
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne de porc:

Bucata de carne afumata o taiem in asa fel incat sa aiba o forma cat de cat dreptunghiulara.Fierbem morcovul si-l taiem cubulete,ardeiul il taiem cubulete mici si-l punem la calit impreuna cu carnea tocata.Calim pana se inmoaie ardeiul si carnea isi schimba culoarea.Scoateam intr-un castron si lasam sa se racoreasca,adaugam morcovul si ouale si omogenizam.Intindem bucata de carne pe hartie de copt,deasupra intindem umplutura si asezam carnatul,incepem sa rulam,strangem bine hartia de copt si mai rulam cu inca o hartie de copt apoi legam strans.Dam la cuptor,la foc mediu spre mic cca 2 ore si 1/4 ore.Sescoate din cuptor ,se taie sfoara se scoate rulada din hartie se aseaza pe platou,se taie rece.

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada din carne de porc-0
Rulada din carne de porc-1
Rulada din carne de porc-2
Rulada din carne de porc-3
Rulada din carne de porc-4
Rulada din carne de porc-5
Rulada din carne de porc-6
Rulada din carne de porc-7
Rulada din carne de porc-8
Rulada din carne de porc-9
Rulada din carne de porc-10
Rulada din carne de porc-11

COMENTARII (13)

BuniMaria

BuniMaria 1

01.01.2015, 11:26

Da,da si asta tot pe placul lai Vali)))Sa stii ca este si pe placul meu!

Rocsi

Rocsi 1

01.01.2015, 20:38

Super buna!

mirela0911

mirela0911 1

01.01.2015, 22:05

Super arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!