Rulada din carne de porc

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 31 Dec 2014 | 6233 vizualizari

 

Cantitatile sunt variabile,se poate jongla cu cantitatile in functie de bucata de carne de porc

 

INGREDIENTE

  • O bucata de carne de porc afumata ( am folosit bucata care se gaseste pe burta porcului)
  • O bucata de carnat afumata,de lungimea bucatii de carne
  • 250 g carne tocata
  • 1 morcov fiert
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne de porc:

Bucata de carne afumata o taiem in asa fel incat sa aiba o forma cat de cat dreptunghiulara.Fierbem morcovul si-l taiem cubulete,ardeiul il taiem cubulete mici si-l punem la calit impreuna cu carnea tocata.Calim pana se inmoaie ardeiul si carnea isi schimba culoarea.Scoateam intr-un castron si lasam sa se racoreasca,adaugam morcovul si ouale si omogenizam.Intindem bucata de carne pe hartie de copt,deasupra intindem umplutura si asezam carnatul,incepem sa rulam,strangem bine hartia de copt si mai rulam cu inca o hartie de copt apoi legam strans.Dam la cuptor,la foc mediu spre mic cca 2 ore si 1/4 ore.Sescoate din cuptor ,se taie sfoara se scoate rulada din hartie se aseaza pe platou,se taie rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

BuniMaria 1

01.01.2015, 11:26

Da,da si asta tot pe placul lai Vali)))Sa stii ca este si pe placul meu!

Rocsi 1

01.01.2015, 20:38

Super buna!

mirela0911 1

01.01.2015, 22:05

Super arata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne de porc