Rulada din carne de porc umpluta cu ou si ciuperci

de Viorelinho in Porc, 5 Mai 2013 | 16503 vizualizari

 

Buna prieteni, mai vin si astazi cu o reteta delicioasa pregatita personal de mine si vreau sa o impart si cu voi , pentru ca aceasta reteta merita atentia celor ce le plac mancarurile din carne si cu atat mai mult carnea de porc. Deci incepem.

 

INGREDIENTE

  • Carne de porc - 700g - 1.0 Kg
  • Ciuperci ( pot sa fie si marinate ) - 200 - 250 gr.
  • Cozi de ceapa verde
  • Patrunjel
  • Carne tocata ( la dorinta )
  • Oua - 3
  • Maioneza sau smantana
  • Ulei de masline
  • Usturoi - 4 dinti
  • Sare , piper
  • Cimbru
  • Condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne de porc umpluta cu ou si ciuperci:

1.  Punem 3 oua la fiert pana pregatim masa de lucru

2.  Luam carnea de porc, o spalam bine si o taiem intr-o forma in asa fel incat la final sa obtinem o rulada.

3.  Intr-un bol amestecam usturoiul cu smantana sau maioneza (fiecare la dorinta) mai adaugam ulei de masline si ungem pe toata suprafata carnii.

4.  Adaugam ceapa verde amestecata impreuna cu patrunjelul 

5.  Ciupercile le taiem mai mare pentru ca in cuptor se topesc si raman nevazute (personal am pus ciuperci marinate fara a fi nevoie de a le mai taia )

6.  Ouale fierte le curatim de coaja , le taiem in lung, sau rondele si adaugam peste ciuperci. Nu puneti pe toata suprafata carnii pentru ca la rotire va iesi prin parti si va fi si greu de legat.

7.  Tocam putin patrunjel si presuram deasupra , adaugam sare, piper, cimbru

8.  Rotim carnea in forma de rulada si o legam cu ata (cu cat mai bine e legat cu atat mai bine se va coace)

9.  Punem intr-un vas uns cu ulei de masline (sau in folie de aluminiu) si adaugam deasupra ruladei diferite condimente sa fie bune si la gust

10. Punem in cuptor la temperatura de 150 - 180 °C pentru 60-80 minute.Cu o scobitoare facem cateva gauri si verificam daca e gata, nu trebuie sa aiba apa in carne , daca nu iese apa atunci carnea e gata si poate fi scoasa de la cuptor.

11. Cand e gata il scoatem din cuptor, il lasam putin sa se raceasca ,se pune o farfurie plata pe ea se adauga greutate si se baga la frigider ( cu tot cu ata cusuta ) pentru 4-5 ore sau pe noapte .

12. Se scot atele, se taie rondele de aproximativ 1.5 - 2 mm

La servire se decoreaza cu verdeturi si legume.

Se serveste ca un aperitiv rece.

Pofta Buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne de porc umpluta cu ou si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada din pulpa de porc cu carnat de casa si friptura