Rulada din carne tocata

de rena in Mancaruri cu carne, 10 Apr 2014 | 2944 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.carne tocata
  • o ceapa
  • patrunjel
  • un ou crud si 4-5 fierte
  • 3-4 felii de salam afumat
  • 3-4 felii de branza mozzarella
  • sare,piper,oregano
  • 2-3 felii de paine sau o ceasca de pesmet
  • ulei
  • hartie de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata:

Facem aluatul de carne: Punem intr-un vas adinc carnea, dam pe razatoare ceapa, tocam patrunjelul marunt, sare, piper si oregano dupa gust. Inmuiem feliile de paine sau punem pesmet, ulei si oul crud si framantam bine aluatul.

Intindem foaia de copt,punem aluatul de carne si il intindem cu mana putin umeda sa facem o foaie nici subtire dar nici groasa.

Pe mijloc asezam feliile de salam afumat apoi branza si ouale la rand.

Rulam cu ajutorul hartiei,il lasam in hartie si inchidem capetele bine.

Bagam la cuptor incalzit si lasam 15-20 de minute, apoi scoatem hartia si il lasam in continuare sa se coaca bine pe ambele parti.

Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

Eu l-am facut cu cartofi,merge si cu orez sau piure de cartofi

RETETA IN IMAGINI

Rulada din carne tocata-0
Rulada din carne tocata-1
Rulada din carne tocata-2
Rulada din carne tocata-3
Rulada din carne tocata-4
Rulada din carne tocata-5
Rulada din carne tocata-6
Rulada din carne tocata-7
Rulada din carne tocata-8
Rulada din carne tocata-9
Rulada din carne tocata-10
Rulada din carne tocata-11
Rulada din carne tocata-12

COMENTARII (14)

Rocsi

Rocsi 1

10.04.2014, 20:17

Arata de nota 20

rena

rena 1

10.04.2014, 21:39

multumesc mult

laura_n

laura_n 1

11.04.2014, 17:08

arata grozav!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!