Rulada din carne tocata

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2010 | 10182 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1 pachet aluat foietaj
  • - 750 g carne vita si porc
  • - 2 cepe
  • - 2 oua
  • - 1 legatura marar
  • - 1 legatura patrunjel
  • - sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata:

Se spala carnea, se lasa la scurs si apoi se toaca. Odata cu carnea se mai da prin masina de tocat ceapa, mararul si patrunjelul. Se amesteca bine dupa care amestecul de carne se pune intr-o tigaie pe foc si se inabuse circa 15-20 min. Se ia carnea de pe foc, se lasa sa se raceasca dupa care se adauga ouale, se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca bine.

Se intinde aluatul iar deasupra se pune amestecul de carne cat mai uniform cu ajutorul unei linguri. Se ruleaza. Se ung rulourile cu ou batut si se presara mac. Se aseaza rulourile intr-o tava de chec tapetata cu hartie pergament si se da la cuptor circa 20 min. Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca si se taie.
Se serveste drept aperitiv.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Bucataras Medi 1

22.04.2010, 19:12

si mie imi plac mult madi,numa ca nu prea sunt sanatoase tocaturile

madi_marin 1

22.04.2010, 19:19

asa e , nu sunt sanatoase....dar din cand in cand cate o rulada, o chiftelutaaaaaa....nu cred ca strica..

Bucataras Medi 1

22.04.2010, 20:08

madi , stii cum se spune" tot ce este bun nu este sanatos"......................bineinteles ca merge doar nu stau si doar ma gandesc la ele .......mai si fac si mai si mananc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Platou asortat cu pastrama de casa