Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Tot a rămas ceva umplutură de la rulada din pulpă de pui, așa că am testat o altfel de ruladă;) Spor și poftă bună!
Carnea tocată, se amestecă cu oul de rață, pesmet 2-3 linguri, usturoiul presat, sarea, piperul măcinat, boiaua de ardei și ceapa tocată mărunt, frământându-se energic, eventual cu mâna, pentru a se îngloba toate ingredintele. Pe o hârtie de pergament, se aplatizează amestecul de carne tocată, se așează artistic, castraveții, fâșii de morcov și cârnați bănățeni. Se rulează cu ajutorul hârtiei de pregament, apoi se închid la capete și se pun la copt, într-un vas termorezistent, cca. 35 de minute la foc mediu. Se servesc ca atare, sub formă de aperitiv sau fel principal alături de garnitura preferată. Spor și poftă!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult