Rulada din carne tocata ,cu branza de capra

de alilianaa in Porc, 20 Apr 2014 | 924 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc tocata
  • o legatura ceapa verde
  • o legatura usturoi verde
  • un ou
  • 2 linguri rase pesmet
  • 200 g branza de capra
  • sare, piper, cimbru
  • o legatura marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata ,cu branza de capra:

Carnea tocata se condimenteaza cu sare, piper cimbru. Se adauga verdeturile spalate si tocate marunt, se adauga ou si pesmet si se framanta bine. Se intinde carnea ca o foaie. Se pune branza de capra taiata cubulete si 2-3 fire de ceapa verde intregi. Se ruleaza si se pune la copt intr-o tava pe foaie de copt. Se unge rulada cu ou si se pune la cuptor pentru 40-45 minute la foc potrivit. 

 

COMENTARII (25)

Bya Ralu 1

21.04.2014, 11:46

bun bun

alilianaa 1

21.04.2014, 12:19

Ina, Lavinia

alilianaa 1

21.04.2014, 12:19

Luana, Bya

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S