Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2016 | 18889 vizualizari

 

Aceasta, este una din aceste rulade, pe care o puteti servi ca fel principal alaturi de o garnitura sau ca si aperitiv, insa, oricum ati alege sa o mancati, este la fel de buna si satioasa. Noi am apreciat-o mult, ne-a placut si urmeaza sa o refac. O puteti umple si cu altceva, dupa preferinte.

 

INGREDIENTE

  • Pentru carne:
  • 650 gr carne tocata amestec
  • 1 ou
  • 4-5 crengute patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingura pesmet

Pentru umplutura:

  • 100 gr cascaval
  • 100-150 gr ciuperi din conserva
  • felii de gogosar proaspat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval:

Compozitia de carne:
Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmentul.
Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust.
Patrunjelul verde il tocam marunt, il adaugam peste carne si tot acum adaugam si mustarul.
Amestecam bine toate ingredientele.

Umplutura:
Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.
Ciupercile le spalam, le stergem usor cu un servetel de surplusul de apa.
Asezam o bucata de hartie de copt pe masa de lucru.
Punem compozitia de carne, ne umezim mainile si intindem o foaie dreptunghiulara, nu foarte subtire ca sa nu se rupa umplutura.
Presaram cascavalul ras, asezam ciupercile si bucatile de gogosar din loc in loc.

Rulam cu grija totul, ne mai udam mainile ca sa nu se lipeasca.
Capetele le inchidem bine, apoi asezam rulada intr-o tava cu tot cu hartia de copt pe care am rulat-o.
O introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, cam la 160-170 de grade, pana este bine coapta si frumos rumenita deasupra. La mine cam o ora a durat pana a fost gata.

Cand este gata, o scoatem din cuptor si o lasam sa se raceasca sau sa se racoreaca macar putin, ca riscati sa se rupa daca o taiati fierbinte.
Se serveste simpla, cu salata, piure, orez sau ce va mai place.
Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval