Rulada din carne tocata la cuptor cu pilaf de orez

de Valclaudia in Porc, 1 Dec 2016 | 4510 vizualizari

 

INGREDIENTE

Rulada de carne :

  • 1 kg carne tocata de porc
  • 3 felii de paine inmuiata in apa
  • 2 oua
  • 3-4 cartofi fierti trecuti pe razatoarea fina
  • 1 conserva boabe de naut
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 2 gososari rosii
  • 100 gr mozarella
  • 1 ou batut
  • 3-4 linguri seminte de in
  • sare si piper dupa gust

Pilaful de orez:

  • 1 cana de orez
  • 1 ceapa tocata
  • 2 -3 linguri ulei de masline
  • 2 dovlecei mici trecuti pe razatoarea fina
  • 2 linguri legume deshidratate
  • sare si piper dupa gust
  • 3 cani apa plata
  • patrunjel uscat
  • fulgi de chili
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata la cuptor cu pilaf de orez:

Pentru rulada de carne, incingem cuptorul la 180 grade C.

Intr-un castron incapator, punem carnea tocata, feliile de paine inmuiate in apa si stoarse bine, 2 oua, sare si piper dupa gust. Amestecam ingredientele bine, apoi intindem compozitia pe folie de silicon.

Presaram un strat de cartofi fierti si trecuti pe razatoare, ceapa verde tocata, bucatele de gogosar rosu, boabele de naut (fierte din conserva), asezam la margine fasii de mozarella peste care punem oul batut.

Rulam cu mare grija rulada, dupa ce i-am dat forma o imbracam ajutandu-ne de folia din silicon cu seminte de in.

Asezam rulada in tava de cozonac unsa, apoi dam rulada la cuptor, pentru o ora.

Intre timp preparam si pilaful:

Curatam si spalam ceapa, o punem la sotat in 2-3 linguri ulei de masline.

Dovleceii ii spalam si ii trecem prin razatoarea fina, apoi ii adaugam impreuna cu legumele deshidratate peste ceapa sotata.

Adaugam 1 cana de orez, apoi una de apa plata. Amestecam pana se evapora apa.

La fel procedam si cu celelalte doua cani de apa, le punem pe rand, amestecam des pana se umfla orezul si dispare toata apa.

La final presaram patrunjel uscat si fulgi de chili.

Scoatem rulada din cuptor, taiem felii de grosimea unui deget si servim cu pilaf.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata la cuptor cu pilaf de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sarmale ardelenesti cu varza dulce