Rulada din carne tocata umpluta

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 17 Oct 2014 | 3250 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne tocata
  • 3 oua
  • 2 feliute de paine
  • 50 gr cascaval
  • felii de Branza topita Delaco
  • sunca
  • 1 ceapa mica
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata umpluta:

Carnea tocata o amestecam cu 2 oua,cascaval ras,sare,piper,feliutele de paine inmuiate in apa.Amestecam pana compozitia devine omogena si o intindem pe o hartie de copt.Radem cascaval deasupra,punem felii de sunca,branza topita Delaco,feliute de ceapa si rulam cu ajutorul hartiei de copt.Punem compozitia intr-o tava,ungem rulada cu un ou batut cu sare si piper si lasam la cuptor 50 de minute la 200 de grade .Pofta buna.

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada din carne tocata umpluta-0
Rulada din carne tocata umpluta-1
Rulada din carne tocata umpluta-2
Rulada din carne tocata umpluta-3
Rulada din carne tocata umpluta-4
Rulada din carne tocata umpluta-5
Rulada din carne tocata umpluta-6
Rulada din carne tocata umpluta-7
Rulada din carne tocata umpluta-8
Rulada din carne tocata umpluta-9
Rulada din carne tocata umpluta-10
Rulada din carne tocata umpluta-11

COMENTARII (16)

Satisfyyourcravings

Satisfyyourcravings 1

17.10.2014, 19:29

Delicioasa!

Rocsi

Rocsi 1

17.10.2014, 21:01

Imi imaginez ca e o bunaciune

reisnaor_2006

reisnaor_2006 1

17.10.2014, 22:58

da Rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01