Rulada din foietaj umpluta cu ciuperci,spanac si carne

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2011 | 9636 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foitaj
  • 500g ciuperci proaspete
  • 200g muschi de vita
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura marar proaspat
  • 2 oua
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingura faina de orez(sau faina normal)
  • 300g piure de spanac

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din foietaj umpluta cu ciuperci,spanac si carne:

Punem o tigaie incapatoare pe foc cu putin ulei,taiem carnea felii subtiri si o lasam sa se rumeneasca,apoi adaugam ciupercile taiate felii,ceapa verde tocata marunt,asezonam cu sare si piper si lasam pe foc pana scade toata zeama lasata de ciuperci.La final adaugam piureul de spanac,mai lasam pe foc pana scade zeama pe care o mai lasa spanacul.Lasam sa se recesca bine,apoi adaugam vredeata tocata marunt,cele 2 oua si lingura de faina,si amestecam bine compozitia.

Intindem foaia de foietaj, deasupra intindem compozitia cu spanac  si ciuperci,facem o rulada pe latime si apoi facem cateva crestaruri pe aluat.Asezam ruladele intr-o tava dreptungiulara si o dam la cuptorul incins la 180g pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din foietaj umpluta cu ciuperci,spanac si carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

silvi0ara 1

08.10.2011, 13:03

Gabitule,sunt inca ocupata cu mutatul,plus ca una dintre fetele mele a avut nunta acum pe 1 octombrie.Nu am avut timp vara asta sa fac mai nimic,dar de la 1 noiembrie promit sa recuperez.
Te pup.

deyutzky 1

17.01.2012, 00:36

La multi ani!!!

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 23:08

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta pufoasa la cuptor