Rulada din muschi de porc

de Criss in Porc, 5 Apr 2011 | 11423 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -600 g muschi de porc
  • -1 morcov
  • -100 g cascaval
  • -sare, piper, boia de ardei
  • -ulei de masline
  • -sos bechamel
  • -legume pentru garnitura (mocovi, broccoli, varza de bruxelles)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din muschi de porc:

Carnea se taie si se bate astfel incat sa rezulte un dreptunghi. Eu am facut doua mai mici ca mi s-a parut mai usor asa.

Morcovul de taie fasii subtiri si cascavalul felii. Carnea se stropeste cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei. Peste carne se pun fasiile de morcovi si cascavalul. Se ruleaza si se invelesc bucatile de carne in folie de aluminiu. Se pun intr-un vas termorezistent, pentru 30 minute la cuptor, dupa care se indeparteza folia, avand grija sa pastram si sucul lasat de carne. Carnea o condimentam si la suprafata si mai punem in cuptor inca 20 minute sa se rumeneasca si sa prinda o crusta. 

Cand e gata carnea, turnam sosul lasat intr-o cratita,   adaugam o lingura de faina si 200 ml lapte si facem un fel de sos bechamell. La final adaugam o lingura de cascaval ras Legumele le fierbem in apa cu sare, apoi le scurgem si servim alaturi de feliile de rulada si sos. (Sosul mi s-a parut prea putin, dupa parerea mea trebuia cantitate dubla)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din muschi de porc" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata umpluta cu legume