Rulada din muschiulet de porc

de corina241 in Porc, 22 Oct 2010 | 10014 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschiulet de porc
  • 1/2 kg carne tocata(amestec vita+porc)
  • 4 felii cascaval
  • 7-8 felii kaiser
  • 1 ardei rosu
  • mustar iute
  • 2-3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • condimente(cimbru,marar uscat,oregano)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din muschiulet de porc:

muschiuletul de porc a fost taiat pe lungime si desfacut astfel incat am obtinut o fasie de vreo30 cm latime ci tot cam atat lungime pe care am batut-o putin apoi i-am adaugat un strat subtire si bine intins de mustar iute.am presarat sare si piper apoi

 umplutura:feliile de cascaval le-am pus una langa alta si peste ele carnea tocata condimentata unde am adaugat si cateii de usturoi tocati marunt.apoi feliile de kaiser si terminand cu ultimul strat de ardei gras taiat in fasii.

totul a fost rulat,uns cu putin ulei si prins cu ata de bucatarie.

cuptorul a fost incins la 180° unde am pus tava cu ruloul gata pregatit.

TIPS-URI

1

l-am sevit cu muraturi asortate sau cu vinete si ardei in usturoi.fircare dupa preferinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din muschiulet de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

gaby_duceag 1

23.10.2010, 08:48

hmmm, arata de nu se poa'

giuliana 1

23.10.2010, 09:40

arata super aceasta rulada vin si eu

Bunica 1

24.10.2010, 09:34

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata cu carnati