Rulada din omleta

de Miha in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2011 | 9361 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100 g cascaval
  • sare si piper
  • cateva masline fara samburi
  • Pentru umplutura:
  • 4 felii sunca
  • 100 g branza Almette
  • putina ceapa
  • cateva fire de marar
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din omleta:

Ouale se bat foarte bine cu un praf de sare. Se adauga cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici, se pipereaza dupa gust si se omogenizeaza. Compozitia se toarna intr-o tava mica (25/15 cm) tapetata cu hartie de copt, se presara cu masline taiate rondele si se da la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste usor.

Se rastoarna pe o bucata de hartie de copt si se lasa la racit.

Crema de branza se amesteca cu ceapa si mararul tocate marunt. Se sareaza si pipereaza dupa gust.

Se poate folosi si branza de vaci, care se amesteca cu smantana si se mixeaza.

Pe blatul de omleta racit punem feliile de sunca, apoi crema de branza. Rulam blatul cat mai strans posibil, invelim in hartia de copt si dam la rece, pentru jumatate de ora, apoi se portioneaza.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada din omleta 97353
retete culinare - Rulada din omleta 97354
retete culinare - Rulada din omleta 97355
retete culinare - Rulada din omleta 97356

COMENTARII (28)

MotanLaOale 1

11.04.2011, 09:09

Miha 1

11.04.2011, 11:10

Multumesc mult tuturor!
Este foarte buna, chiar merita incercata. Au mancat si puiutii mei. Cate o bucatica mica. )

gaby_gabytza 1

07.09.2011, 11:26

as manca si eu omleta asa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D