Rulada din omleta (2)

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2010 | 2567 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • branza de oaie putin sarata
  • 6 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • boia
  • patrunjel
  • salam
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din omleta (2):

Amestecam ouale cu 4 linguri de smantana si condimentele, atat cat sa se omogenizeze compozitia,nu mai mult.

Turnam compozitia obtinuta in tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin unt sau ulei.

Punem deasupra  patrunjelul tocat marunt.

Se introduce in cuptorul incins si se lasa la copt aproximativ 20 minute.

Cand s-a rumenit putin deasupra este gata.

In timp ce omleta este la cuptor dam branza pe razatoare si o amestecam cu 2 linguri de smantana.

Dupa ce am scos omleta si am rasturnat-o cu fundul in sus punem crema de branza peste si salamult taiat cubulete si rulam cu ajutorul hartiei de copt, lasam asa cateva minute dupa care o taiem felii.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada din omleta  (2) 42678
retete culinare - Rulada din omleta  (2) 42679
retete culinare - Rulada din omleta  (2) 42680
retete culinare - Rulada din omleta  (2) 42681

COMENTARII (16)

Dana Cristea - pusikmea 1

24.07.2010, 18:44

va multumesc frumos, laly a fost super, pacat ca a trecut asa de repede

ela 1

25.07.2010, 00:57

lesin aici

Dana Cristea - pusikmea 1

25.07.2010, 18:14

ia o bucata ela, ca nu vreau sa te am pe constiinta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55