Rulada din paine cu pesto si mozzarella

de Andreea Caroline in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2016 | 744 vizualizari

 

Am gasit reteta aceasta pe net si se cerea incercata :) E foarte buna, se face rapid si se poate consuma oricand ...

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine (toast)
  • 1 ardei gras
  • 100 gr pesto
  • 1 mozzarella (125 g )
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din paine cu pesto si mozzarella:

Scoatem mozzarella din apa de conservare si o lasam sa se scurga foarte bine. Tamponam usor cu un servet, dupa care feliem mozzarella felii subtiri.

Ardeiul il spalam si il punem la copt pe flacara. Il intoarcem pe toate partile pana este bine copt. Indepartam pielita sub jet de apa rece si lasam sa se scurga bine de apa .Indepartam cotorul si semintele si feliem ardeiul in fasii groase. 

Intindem pe planul de lucru folie de plastic (folie alimentara) peste care asezam feliile de paine una langa cealalta. Cu ajutorul unui sucitor intindem usor painea astfel incat sa se lipesca feliile intre ele. 

Peste paine asezam un strat de pesto, un strat de ardei copt, un strat mozzarella. Presaram sare si piper dupa gust. 

Ajutandu-ne de folie de plastic, rulam usor painea, formand o rulada.

Strangem bine rulada de paine in folie si lasam sa se odihneasca la frigider pentru circa o ora.

In momentul servirii, indepartam folia si taiem rulada felii. 

Pofta buna ! 

 

TIPS-URI

1

Daca aveti ,punetii frunze proaspete de busuioc peste stratul de mozzarella.

RETETA IN IMAGINI

Rulada din paine cu pesto si mozzarella-0
Rulada din paine cu pesto si mozzarella-1
Rulada din paine cu pesto si mozzarella-2
Rulada din paine cu pesto si mozzarella-3
Rulada din paine cu pesto si mozzarella-4
Rulada din paine cu pesto si mozzarella-5
Rulada din paine cu pesto si mozzarella-6
Rulada din paine cu pesto si mozzarella-7
Rulada din paine cu pesto si mozzarella-8

COMENTARII (30)

Andreea Caroline 1

16.03.2016, 10:41

elucubratiiculinare 1

16.03.2016, 17:14

arata tare bine

Andreea Caroline 1

16.03.2016, 17:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04