Rulada din piept de curcan

de adriana65 in Curcan, 5 Noi 2009 | 8088 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - piept de curcan
  • - sunca presata
  • - kaizer
  • - cascaval
  • - morcov
  • - ardei rosu
  • - sare
  • - piper
  • - unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de curcan:

La aceasta reteta nu dau cantitatile; am luat un piept de curcan si am taiat din el 5 felii mai groase, le-am batut putin cu ciocanul de carne, am condimentat fiecare felie cu sare si piper.

Deasupa fiecarei feii am pus cate o felie subtire de cascaval si cate o felie de sunca presata.

Un morcov l-am taiat bastonase subtiri; la fel am taiat si ardeiul rosu.

Am luat cate putin din fiecare si am pus peste feliile de şuncă.
 Am rulat cat mai strans si am invelit fiecare piept de curcan cu doua felii de kaizer pe care le-am fixat cu ajutorul a doua scobitori.
Am uns un vas de cuptor cu putin unt, am pus morcovul si ardeiul rămas si deasupra am aranjat rulourile. Peste rulouri am ras cascaval, am acoperit tava cu folie de aluminiu si am dat la cuptor .
Dupa 40 de minute am scos folia de aluminiu si am mai lasat rulourile in cuptor 20 minute.
Le-am servit alaturi de morcovii sotati din tava si cartofi prajiti in tigaie.
 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada din piept de curcan 10291
retete culinare - Rulada din piept de curcan 10292
retete culinare - Rulada din piept de curcan 10293
retete culinare - Rulada din piept de curcan 10294
retete culinare - Rulada din piept de curcan 10295
retete culinare - Rulada din piept de curcan 10296
retete culinare - Rulada din piept de curcan 10298

COMENTARII (8)

elena1988 1

02.02.2011, 17:15

andreea_angelo 1

10.12.2012, 11:27

bun bun bun bun

adriana65 1

10.12.2012, 18:35

chiar mă gândeam să le prepar de sărbători

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59