Rulada din piept de curcan cu ciuperci si cascaval

de Alinutza80 in Curcan, 19 Iun 2012 | 17190 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de curcan(in jur de 1 kg si jum)
  • 3 carnati afumati
  • 300 gr ciuperci
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • 250 gr cascaval
  • 100 gr unt sau margarina
  • 1 pahar de vin alb dulce
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • patrunjel uscat
  • ulei de masline(pentru prajit)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de curcan cu ciuperci si cascaval:

Pieptul de curcan dezosat se taie transversal ca sa fie mai subtire, apoi se pune o folie de plastic deasupra si se bate putin.

Se unge cu putin unt si se da cu sare, piper si cimbru, apoi se ruleza si se baga la frigider pana este gata umplutura.

Se taie carnatii si ciupercile feliute, ceapa julien si cascavalul se da prin razatoare.

Se prajesc carnatii in 2 linguri de ulei, apoi se pun ceapa si ciupercile. Dupa ce se calesc se pun intr-un castron, se adauga ouale, cascavalul, sare, piper, patrunjel uscat si se amesteca bine.

Am facut mai multe rulade, dupa cum s-a taiat pieptul.

Se intinde pietul de curcan pe un capac, apoi se pune amestecul pe carne si se ruleaza. Nu am avut sfoara alimentara, asa ca am folosit scobitori ca sa nu iasa umplutura.

Dupa ce am faut toate ruladele, le-am asezat in tava, le-am dat cu sare, piper si cimbru si am pus peste ele un pahar de vin alb.

Am acoperit tava cu folie de aluminiu si am bagat-o la cuptor pentru aproximativ 1 ora si 15 min. Dupa 1 ora am scos folia si am mai lasat-o 15 min in cuptor pentru a se rumenii ruladele.

Am servit calda cu cartofi la cuptor si salata verde.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de curcan cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne tocata