Rulada din piept de curcan cu pesto

de laylalala in Curcan, 28 Noi 2010 | 2997 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingurita ulei de masline cu busuioc
  • 1 piept de curcan, fara piele si os
  • 1-2 linguri Pesto Rosso
  • 1-2 linguri Pesto (cu busuioc)
  • 500 gr rosii cherry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de curcan cu pesto:

Incinge cuptorul la 200˚C. Unge un vas termorezistent cu 1 lingurita ulei de masline cu busuioc.
Pieptul de curcan se bate pana cand ajunge la grosimea de aprox. 1 cm. Se unge o parte cu pesto Rosso, se acopera cu folie alimentara apoi se intoarce pe cealalata parte. Se unge apoi cu Pesto cu busuioc si se ruleaza, prinzandu-l cu scobitori sau ata.
Se aseaza rulada in vasul pregatit iar langa el se aseaza rosiile cherry. Se da la copt 45-50 minute, intorcand rulada la jumatatea timpului de coacere.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada din piept de curcan cu pesto 66810
retete culinare - Rulada din piept de curcan cu pesto 66811
retete culinare - Rulada din piept de curcan cu pesto 66812
retete culinare - Rulada din piept de curcan cu pesto 66815
retete culinare - Rulada din piept de curcan cu pesto 66817
retete culinare - Rulada din piept de curcan cu pesto 66818
retete culinare - Rulada din piept de curcan cu pesto 66819

COMENTARII (6)

Printzu 1

03.12.2010, 15:52

da ... arata foarte bine ... dar la acest curcan i-ar prinde bine o tenta de sos..... dar bv arata excelent

marcela1979 1

03.12.2010, 16:46

Sylvia 1

03.12.2010, 17:05

wow ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D