Rulada din piept de pui

de T I M E A in Pui, 4 Iun 2013 | 6928 vizualizari

 

Un mezel sanatos de casa pe care vi-l recomand alaturi de o salata de cruditati mai ales acum pe perioada verii!

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. piept de pui
  • 1 felie de telina
  • 1 morcov
  • 1 ceapa rosie
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 1/2 lingurita sare de mare
  • oregano
  • roinita
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de pui:

Curatam si spalam legumele. Ceapa o tocam marunt iar telina si morcovul le dam pe razatoarea mica. Verdeturile le tocam marunt.

Amestecam toate cele de mai sus intr-un bol, adaugand putina sare si 2 lingurite de ulei de masline.

Spalam puiul si il tamponam cu un prosop de hartie.

Batem pe rand fiecare bucata de piept de pui cu ciocanul de batut carne, punand deasupra o folie alimentara.

Ungem fiecare bucata de carne cu umplutura de legume si cu grija rulam si apoi legam rulada formata cu sfoara alimentara.

Asezam cele doua bucati de pui intr-o tava mica si turnam doua canite de apa.

Acoperim cu folie de Al. si dam la cuptorul preincalzit la 185 de grade timp de 30 de minute.

Dupa 30 min indepartam folia si intoarcem ruladele de pe o parte pe alta si mai lasa la cuptor aprox 20 de minute.

Scoatem din cuptor taiem sfoara si dupa ce s-a racit feliem si servim.

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi alte ierburi care va plac

2

Umplutura poate varia in functie de preferinte si daca nu aveti telina puteti pune radacina de pastarnac si/sau patrunjel

RETETA IN IMAGINI

Rulada din piept de pui-0
Rulada din piept de pui-1
Rulada din piept de pui-2
Rulada din piept de pui-3
Rulada din piept de pui-4
Rulada din piept de pui-5
Rulada din piept de pui-6
Rulada din piept de pui-7
Rulada din piept de pui-8

COMENTARII (30)

Rux 1

06.06.2013, 19:21

Arata grozav de bun!

T I M E A 1

06.06.2013, 23:03

bianca92 1

09.10.2013, 22:27

imi place mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04