Rulada din piept de pui cu spanac si sunca

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 19 Mai 2011 | 4015 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • o mana de spanac congelat
  • 2 cepe
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ou+1 galbenus
  • ulei de masline
  • 100 ml vin alb
  • 2 felii sunca de praga
  • circa 100 g cascaval ras
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de pui cu spanac si sunca:

Pieptul de pui se dezoseaza, se spala si apoi se bate bine la fel ca la snitele.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Ceapa se curata si se taie marunt.Usturoiul se curata si se taie rondele subtiri.Ardeiul gras se curata si se taie cubulete.Incingem uleiul de masline si calim ceapa si usturoiul .Adaugam cubuletele de ardei gras si lasam pe foc pana cand acestea se inmoaie dupa care adaugam spanacul decongelat si vinul.Amestecam bine, condimentam cu sare si piper dupa gust si tinem pe foc pana cand se evapora vinul.Dam jos de pe foc si lasam sa se racoreasca dupa care adaugam oul si cascavalul ras.Amestecam bine.

Incepem sa montam rulada:peste pieptul de pui asezam o bucata de sunca si apoi piureul de spanac pe care il intindem bine pe toata suprafata .Rulam si apoi prindem in scobitori.Ungem rulourile cu galbenusi de ou , le asezam intr-o tava cu gratar in care am pus o cana cu apa si dam la cuptor pana se rumenesc  frumos si sunt bine facute.Lasam sa se raceasca si apoi feliem.

Servim rece , ca aperitiv.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada din piept de pui cu spanac si sunca-0
Rulada din piept de pui cu spanac si sunca-1
Rulada din piept de pui cu spanac si sunca-2
Rulada din piept de pui cu spanac si sunca-3

COMENTARII (50)

Valclaudia

Valclaudia 1

28.02.2013, 21:31

ce bunatate!

Bya Ralu

Bya Ralu 1

09.03.2013, 16:23

ce bine arata...hmmm

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

25.10.2013, 15:40

arata bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!