Rulada din piept de pui tocat

de gaby_duceag in Pui, 3 Apr 2010 | 8391 vizualizari

 

o reteta inspirata de pe culinar.ro,care apartine Adrianei Nicoleta.

 

INGREDIENTE

  • carnea de pe doua piepturi de pui,tocata
  • carne pt carnat (300grame)-merge si altceva;cred ca ceva usor afumat i-ar da un gust super;)
  • parmigiano(eu am pus branza framantata de la borcan)
  • un morcov ras
  • 2oua
  • 3linguri orez(l-am umflat in apa clocotita)
  • patrunjel verde
  • sare,piper,busuioc
  • lapte
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de pui tocat:

toate ingredientele (cu exceptia laptelui si zeama de lamaie)se amesteca

rezulta o pasta molicica si lipicioasa

cu mainile date prin faina,se ia din compozitie formandu-se rulade(eu am facut3)care se prajesc intr-o tigaie in care am pus unt si ulei

cand sunt frumos rumenite ,se adauga lapte pana la jumatatea grosimii ruladei

se acopera tigaia cu hartie de copt si se pune capacul

se fierbe 10minute apoi se intoarce pe cealalta parte

se mai fierbe 10min

-pt cine are oala minune,e timpul s-o foloseasca:)))-acolo se fierbe 10min

-se scurge sosul format in care se adauga zeama de lamaie(eu am stors o lamaie intreaga),o lingura-doua  de amidon, putin unt ,sare

se fierbe la foc mic

e delicios sosul!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de pui tocat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

ionix 1

07.04.2010, 18:06

vaaaaaai, ce bunatate ai facut tu aici

mariac 1

09.04.2010, 20:33

la favorite trebuie incercata

gaby_duceag 1

09.04.2010, 20:49

gashca)raportez)eu si copii am fost incantati de rulada,cezar ..nu.pt el mancare inseamna carne la gratar)))

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu puiut