Rulada din pulpe dezosate

de vio_dreams in Aperitive / Garnituri, 23 Mar 2013 | 49165 vizualizari

 

Aceasta este primul preparat fotografiat cu noul meu aparat foto, de care sunt extrem de incantata, asa ca profit de ocazie sa multumesc inca o data Bucataras si sponsorului dar si juriului si tuturor celor ce m-au sustinut, m-au votat, m-au apreciat!
Va multumesc tuturor pentru caldura cu care m-ati primit aici, pentru cuvintele, frumoase, pentru aprecieri, pentru tot!

 

INGREDIENTE

  • 700 gr pulpe dezosate fara piele
  • 300 gr piept pui
  • 30 gr gelatina
  • 2 lingurite boia dulce
  • 1 lingurita usturoi granulat
  • sare, piper
  • punga pentru friptura
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din pulpe dezosate:

Taiem pulpele si pieptul fasii.

Condimentam cu sare, piper, boia si usturoi. Adaugam si granulele de gelatina si amestecam bine cu mainile ca sa se intrepatrunda aromele. Gelatina nu se dizolva, o punem exact asa cum este in plic.

Punem carnea condimentata in punga pentru speciala pentru friptura o legam bine la gura, o punem intr-o tava de cozonac si dam la cuptor. Punga se va umfla foarte tare la cuptor asa ca asigurati-va ca nu puneti prea sus tava ca sa aiba suficient spatiu. Lasati la cuptor aproximativ 45 minute. 

Rulada se va lasa sa se raceasca direct in tava si vom pune deasupra niste greutati ca sa fie bine presata. Cand se raceste dati la frigider pentru o ora. Apoi taiem felii cu un cutit bine ascutit.

TIPS-URI

1

Nu lasati mai mult decat trebuie la cuptor pentru ca va scadea sucul lasat de carne si rulada va fi compromisa

2

incercati si in varianta cu ierburi aromatice in loc de boia

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din pulpe dezosate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

jolygina 1

16.12.2013, 09:47

kukibella 1

16.12.2013, 11:44

dmgrosu 1

20.12.2014, 11:15

Am realizat pentru masa de Craciun aceasta reteta. Mi-a reusit foarte bine si a fost foarte apreciata de familia mea.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui