Rulada "Krem a la Krem"

de Lau in Prajituri, 2 Feb 2012 | 1557 vizualizari

 

by diaconta,eu am modificato putin.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri cacao
  • 1 plic crema Ole cu gust de ciocolata
  • zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • CREMA
  • 400 ml suc de portocale
  • 4 linguri de zahar
  • 1 plic budinca de capsuni
  • 200 ml frisca
  • 1 zahar vanilat
  • 50 g ciocolata alba
  • DECOR
  • frisca
  • ciocolata alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada "Krem a la Krem":

Galbenusurile se mixeaza cu cele 2 linguri de ulei. Albusurile se bat spuma cu 1 praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana devine o spuma lucioasa, esenta, zaharul vanilat, galbenusurile in fir subtire, amestecand cu telul, adaugam cacao, plicul de creme ole, omogenizam si turnam in tava tapetata cu hartie de copt pentru cca 20 minute, sa treaca testul cu scobitoarea. O rasturnam pe o alta hartie de copt si rulam.

CREMA- Praful de budinca il amestecam cu putin suc si zaharul, restul il punem la fiert. Cand a inceput sa fiarba adaugam budinca amestecand continuu pana se ingroasa. Ciocolata o taiem bucati, adaugam 30 ml suc si punem vasul pe foc (eu am topit la microunde) o adaugam in budinca. Cand s-a racit budinca adaugam frisca batuta si omogenizam.

Desfacem rulada, adaugam crema si rulam din nou.

Ornam cu frisca,ciocolata,felii de portocala

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada "Krem a la Krem" 143900
retete culinare - Rulada "Krem a la Krem" 143901
retete culinare - Rulada "Krem a la Krem" 143902
retete culinare - Rulada "Krem a la Krem" 143903

COMENTARII (24)

Lau 1

04.02.2012, 14:48

multumesc

gaby_gabytza 1

07.02.2012, 16:15

delicioasa

Lau 1

07.02.2012, 16:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D