Rulada Laura

de Sidy in Vita, 29 Iul 2010 | 1608 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 snitele de vita,
  • mustar iute,
  • 6 felii subtiri de jambon(sunca),
  • 2 castraveti murati,
  • 2 morcovi,
  • 2 cabanosi( toate 3 produsele se taie in patru pe lungime),
  • 250 ml supa ,
  • 1 leg ceapa verde,
  • 1 lingurita zahar,
  • 1 lingurita boia,
  • 1 lingura paste de tomate,
  • sare
  • piper,
  • enibahar,
  • faina,
  • 100 ml smintina,
  • ulei pentru prajit.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada Laura:

Carnea batuta se face cu sare , piper si enibahar pe ambele parti. Pe o parte se unge cu mustar, se pun feliile de jambon, morcov, castravete si cabanos , in interior, se ruleaza snitelele si se prind cu scobitori.

Se dau prin faina si se prajesc pe toate partile.Se scot ruladele si se pun deoparte.

In grasimea ramasa se prajeste ceapa tocata, se adauga pe rind zaharul, pasta de tomate si boiaua. Se stinge totul cu supa si se adauga morcovul ramas ras, apoi ruladele. Se fierb acoperit , la foc mic , aproximativ 40 minute. Cind sunt gata , se scot ruladele iar sosul se mixeaza. Daca este prea subtire, se freaca o lingura de faina cu smintina si se adauga peste sos. Se condimenteaza daca mai este nevoie.

Ruladele se introduc in sos si se servesc cu cartofi piure sau cu pilaf de orez.

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada Laura-0
Rulada Laura-1
Rulada Laura-2
Rulada Laura-3
Rulada Laura-4
Rulada Laura-5
Rulada Laura-6

COMENTARII (9)

lia maria

lia maria 1

29.07.2010, 10:58

ce rulada bogata si ce gust trebue sa aiba

nadina73

nadina73 1

29.07.2010, 11:46

ce super idiei grozav sidyfur de la tine o bucata si las 5 f

gaby_duceag

gaby_duceag 1

29.07.2010, 14:32

ce interesanta!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!