Rulada necoapta cu nuca de cocos

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 30 Ian 2015 | 9127 vizualizari

 

Va recomand aceasta rulada necoapta, care este foarte buna si care se face foarte repede.
Nu avem nevoie de cuptor.
Se poate lasa simpla, sau se poate face cu banane, fructe de padure, etc.
Eu am facut-o cu banane si coacaze rosii.

Sursa http://dragameaprietena.kanald.ro/retete/rulada-necoapta-cu-cocos-si-banane_43022.html#view

 

INGREDIENTE

  • pentru crema:
  • 1 pachet de unt - 200 g
  • 5 linguri de zahar pudra
  • 200 g nuca de cocos
  • fructe ( banane si coacaze )
  • in plus:
  • 500 g biscuiti
  • 200 ml lapte
  • 5 linguri de zahar pudra
  • 100 g ciocolata amaruie
  • esenta de rom

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada necoapta cu nuca de cocos:

Se dau biscuitii prin robot, daca nu aveti robot, puteti pisa biscuitii cu ajutorul unui ciocan de snitele sau cu furculita.

Laptele se pune la fiert impreuna cu zaharul si ciocolata rupta cubulete. Cande se ia de pe foc se adauga esenta de rom.

Laptele se adauga peste biscuitii pisati si se omogenizeaza compozitia.

Va iesii o compozitie legata.

Intre timp pregatim crema: 

Se spumeaza untul care a fost tinut la temperatura camerei, cu zaharul pudra.

Apoi se adauga nuca de cocos.

Asamblare:

Se imparte compozitia in 2 parti egale.

Avem nevoie de folie alimentara peste care se  pune o parte din compozitie, se intinde cu grija ( sfatul meu este sa va folositi de maini, se intinde foarte bine, daca folositi cutit sau altceva riscati sa se rupa).

Dupa ce am intins blatul de biscuite, vom pune si jumatate din crema, peste care se va pune optional fructele. Se ruleaza cu grija, ajutandu-ne de folie.

La capete se va rasucii folia ( ca la salamul de biscuite )

La fel se procedeaza si cu cealalta jumatate. 

Se da la rece cel putin 2-3 ore.

Se proportioneaza in felii. 

Pofta buna!!!! 

 




Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada necoapta cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada de biscuiti cu budinca de ciocolata