Rulada padurarului

de Rux in Curcan, 24 Dec 2010 | 6085 vizualizari

 

Aceasta reteata grozava foloseste ca ingredient principal carnea de caprioara( ca doar e a padurarului), eu am facut-o in varianta mea cu piept de curcan....delicioasa....

 

INGREDIENTE

  • 4 snitele de curcan
  • 1 chifla,
  • lapte
  • 50 gr ciuperci
  • pentru umplutura
  • 100 gr ciuperci champinion micute intregi
  • 50 gr ciuperci champinion taiate,
  • Pentru sos:
  • 1 lingura unt
  • 3 linguri ulei
  • 50 ml vin rosu
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1 lingura faina
  • 1/2 legatura patrunjel
  • pesmet cat trebuie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada padurarului:

1. Untul batut spuma, chifla inmuiata in lapte si scursa, oul, patrunjelul si ciupercile taiate le condimentam cu sare si piper si adaugam pesmet cat trebuie sa iasa o pasta densa numai buna de intins pe snitele.

2. Intindem aceasta pasta pe snitele, le rulam si le legam cu ata( eu le-am strans ca pe sarmalute).

3. Le asezam in vasul cu ulei si le frigem pe o parte si pe alta.

4. Adaugam apa( 1/2 l) amestecata cu o lingura de faina si cu ciupercutele intregi si lasam sa fiarba.

5. Adaugam si restul de ciupercute tocate, vinul rosu si mai lasam din nou la fiert la cuptor in jur de 45 de minute ungand cu sosul din cand in cand rulada.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada padurarului-0
Rulada padurarului-1
Rulada padurarului-2
Rulada padurarului-3
Rulada padurarului-4

COMENTARII (12)

Ligia Bxl

Ligia Bxl 1

09.02.2011, 21:33

ce bunatateeee

elena1988

elena1988 1

01.03.2011, 17:56

Rux

Rux 1

01.03.2011, 21:47

Si din nou...multumesc Ligiuta si Elena...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!