Rulada Passion

de nadina73 in Dulciuri, 12 Mai 2010 | 7167 vizualizari

 

sincer sunt putin suparata pe mine ca nu mi-a iesit reteta cum trebuia,cred ca din cauza ciocolatei,trebuia simpla si eu am pus cu alune,asa ca a iesit mai inchisa la culoare

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de faina
  • 2 linguri de cacao
  • Crema:
  • 200 ciocolata alba
  • 200 ml firisca
  • 1 esenta vanilie
  • 1 plig gelatina transparenta
  • 125 ml suc de caise
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada Passion:

Albusurile se bat spuma apoi se pune zaharul si se mai bate putin dupa care se pune faina.Se imparte compozitia in 2 iar intr-una se pune cacao,apoi se pun in pungi separate si se taie coltul.Se unge o tava cu putin unt apoi se pune pe diagonala un rand maro si unu alb si se pune la copt la 160 grade 20-25 minute

Crema:se topeste ciocolata (eu am pus ciocolata alba  cu alune, si cred ca totusi e mai buna cea simpla ciocolata alba simpla)cu frisca intr-o craticioara pe foc apoi se lasa la racit 2 ore dupa care se pune gelatina transparenat si vanilia.

Blatul obtinut se scoate din tava si se ruleaza cu un prosop  umed.

Cand totul e pregatit se insiropeaza bine blatul cu sirop apoi se pune crema si se ruleaza din nou

Sincer e prima data cand fac acesta reteta si imi era foarte neclar ce trebuie facut cu sucul de caise ,asa ca eu am insiropat blatul cu el

Se pastreaza la rece

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada Passion 31334
retete culinare - Rulada Passion 31335
retete culinare - Rulada Passion 31336
retete culinare - Rulada Passion 31337
retete culinare - Rulada Passion 31338
retete culinare - Rulada Passion 31339
retete culinare - Rulada Passion 31340
retete culinare - Rulada Passion 31341
retete culinare - Rulada Passion 31342
retete culinare - Rulada Passion 31343
retete culinare - Rulada Passion 31344

COMENTARII (36)

mariac 1

18.05.2010, 20:29

excelent bravo bravo bravo

nadina73 1

18.05.2010, 20:34

multumesc buni ,multumesc

nacularisa 1

05.05.2014, 19:26

La favorite!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S