Rulada tricolora

de angyb in Aperitive / Garnituri, 29 Dec 2012 | 16138 vizualizari

 

Am vazut reteta asta la Sidy si salivez la ea de luni de zile asa ca am hotarat sa o fac pentru Craciun .http://www.bucataras.ro/retete/rulada-aperitiv-tricolora-33836.html

 

INGREDIENTE

Aluatul portocaliu:

  • 2 oua
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingura de smantana
  • 2 linguri de faina
  • 1/3 praf de copt
  • 2 linguri de pasta de gogosari
  • sare

Aluatul galben:

  • 2 oua
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingura de smantana
  • 2 linguri de faina
  • 1/3 praf de copt
  • 4 linguri de cas

Aluatul verde:

  • 2 oua
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingura de smantana
  • 2 linguri de faina
  • 1/3 praf de copt
  • 2 linguri de spanac fiert si tocat
  • sare

Umplutura:

  • 250g ricotta
  • 150g crema de branza
  • sare
  • 1 lingurita de vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada tricolora:

Pregatim cele trei aluaturi in acelasi timp in trei boluri diferite.

Separam galbenusurile de albusuri.

Galbenusurile le amestecam cu uleiul .smantana ,faina si praful de copt dupa care adaugam in fiecare bol ingredientul care va da culoare la fiecare blat.Amestecam apoi albusurile batute spuma .

Compozitiile obtinute le turnam fiecare in pungi de plastic la care le taiem coltul si le intindem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu unt ,alternand culorile.

Dam tava la cuptorul preincalzit ,la 180 de grade timp de 15-20 de minute.

Rasturnam blatul inca cald pe un prosop umed .il rulam si il lasam sa se raceasca.

Pana cand rulada se raceste preagtim umplutura.Amestecam ricotta cu crema de branza si comdimentam cu sare si vegeta .

Desfacem usor blatul racit intindem crema obtinuta si rulam la loc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada tricolora" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Sidy 1

30.12.2012, 07:07

Ma bucur ca ti-a placut reteta mea Bravo tie

ANNA_46 1

31.12.2012, 01:53

Super arata

angyb 1

31.12.2012, 14:55

Sidi multumesc a fost foarte gustoasa iubitul meu nu era inca terminata si mia spus ca trebuie sa ii mai fac

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ruladă tricoloră a la Sidy