Rulada tricolora

de angyb in Aperitive / Garnituri, 29 Dec 2012 | 11949 vizualizari

 

Am vazut reteta asta la Sidy si salivez la ea de luni de zile asa ca am hotarat sa o fac pentru Craciun .http://www.bucataras.ro/retete/rulada-aperitiv-tricolora-33836.html

 

INGREDIENTE

Aluatul portocaliu:

  • 2 oua
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingura de smantana
  • 2 linguri de faina
  • 1/3 praf de copt
  • 2 linguri de pasta de gogosari
  • sare

Aluatul galben:

  • 2 oua
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingura de smantana
  • 2 linguri de faina
  • 1/3 praf de copt
  • 4 linguri de cas

Aluatul verde:

  • 2 oua
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingura de smantana
  • 2 linguri de faina
  • 1/3 praf de copt
  • 2 linguri de spanac fiert si tocat
  • sare

Umplutura:

  • 250g ricotta
  • 150g crema de branza
  • sare
  • 1 lingurita de vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada tricolora:

Pregatim cele trei aluaturi in acelasi timp in trei boluri diferite.

Separam galbenusurile de albusuri.

Galbenusurile le amestecam cu uleiul .smantana ,faina si praful de copt dupa care adaugam in fiecare bol ingredientul care va da culoare la fiecare blat.Amestecam apoi albusurile batute spuma .

Compozitiile obtinute le turnam fiecare in pungi de plastic la care le taiem coltul si le intindem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu unt ,alternand culorile.

Dam tava la cuptorul preincalzit ,la 180 de grade timp de 15-20 de minute.

Rasturnam blatul inca cald pe un prosop umed .il rulam si il lasam sa se raceasca.

Pana cand rulada se raceste preagtim umplutura.Amestecam ricotta cu crema de branza si comdimentam cu sare si vegeta .

Desfacem usor blatul racit intindem crema obtinuta si rulam la loc.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada tricolora 195592
retete culinare - Rulada tricolora 195593

COMENTARII (23)

Sidy 1

30.12.2012, 07:07

Ma bucur ca ti-a placut reteta mea Bravo tie

ANNA_46 1

31.12.2012, 01:53

Super arata

angyb 1

31.12.2012, 14:55

Sidi multumesc a fost foarte gustoasa iubitul meu nu era inca terminata si mia spus ca trebuie sa ii mai fac

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29