Rulada tricolora cu crema de branza

de deliciousflavours in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2012 | 16194 vizualizari

 

Aceasta rulada mi-a tras cu ochiul de pe blogul Sarei, unde veti gasi multe idei frumoase pentru aperitive si nu numai. Arata foarte bine datorita combinatiilor de culori si in acelasi timp este fina si gustoasa, merita incercata! Multumesc Sara :)
P.S. am facut cateva mici modificari :P

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente blat galben:
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 4 linguri parmesan ras
  • ½ lingurita sare
  • Ingrediente blat portocaliu:
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 linguri pasta ardei
  • ½ lingurita sare
  • Ingrediente blat verde:
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 3 linguri spanac tocat marunt
  • ½ lingurita sare
  • Pentru crema de branza:
  • 200 gr crema de branza
  • 3 linguri smantana
  • marar
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada tricolora cu crema de branza:

Pregatim 3 boluri, deoarece blaturile le vom face in acelasi timp. Se prepara la fel toate, difera doar ingredientul care le da culoarea specifica.

Frecam galbenusurile cu uleiul, adaugam smantana, incorporam faina amestecata in prealabil cu praful de copt, parmesanul ras si sarea. Albusurile le batem spuma tare cu un strop de sare si incorporam incet cu o spatula in amestecul de galbenusuri.

Procedam la fel atat pentru blatul portocaliu cat si pentru blatul verde (eu am folosit spanac congelat tocat marunt).

Tapetam tava (eu am folosit tava de 27X37cm) cu hartie de copt si punem alternativ cele trei compozitii. Dam tava la cuptorul preincalzit timp de aproximativ 25-30 minute pana trece testul cu scobitoarea.

Cand este copt blatul, rasturnam tava peste un prosop de bucatarie, rulam strans si lasam deoparte sa se raceasca.

In acest timp pregatim umplutura. Amestecam crema de branza cu smantana, adaugam marar tocat marunt (optional) si condimentam cu sare si piper dupa gust.

Desfacem usor blatul racit, intindem crema de branza, rulam inapoi si dam la rece pana la servire.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada tricolora cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu cas (aperitiv)