Rulada umpluta

de reisnaor_2006 in Prajituri, 2 Iul 2014 | 677 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de faina
  • 2 oua
  • 50 gr drojdie proaspata
  • 200 gr unt
  • 200 ml lapte
  • 2 pl. zahar vanilat
  • 4 lg de zahar
  • branza
  • dulceata(smochine)
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada umpluta:

Incalzim laptele si adaugam untul sa se topeasca.Drojdia se freaca cu putin zahar si lapte,faina si se lasa putin la dospit.Amestecam toate ingredientele cu faina si framantam un aluat moale si se lasa sa creasca 1 ora.

Se imparte aluatul in patru si intindem o foaie pe care o umplem pe rand cu ciocolata,dulceata(smochine) si branza amestecata cu zahar vanilat si oua.In tava cuptorului punem o hartie de copt,asezam ruladele si dam la cuptor 30 min. la 200 grade.

Pofta buna.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulada umpluta 329975
retete culinare - Rulada umpluta 329976
retete culinare - Rulada umpluta 329977
retete culinare - Rulada umpluta 329978
retete culinare - Rulada umpluta 329979
retete culinare - Rulada umpluta 329980

COMENTARII (13)

Rocsi 1

02.07.2014, 21:30

Ce buna.

reisnaor_2006 1

02.07.2014, 23:09

multumesc

MotanLaOale 1

05.07.2014, 23:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29