Rulou Brasovean 1 portie

de nico15 in Porc, 22 Iun 2014 | 4963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 220 g cotlet de porc (in crud)
  • 1 ou fiert tare
  • 1 castravete cornisor
  • 100 g de carne tocata de porc
  • Sare,
  • piper
  • Malai
  • 1 bucata de carnat
  • 100 g de branza
  • Verdeturi (marar, ceapa verde, tarhon)
  • Vib alb
  • Ulei, unt
  • 1 ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou Brasovean 1 portie:

Se fierbe un ou tare 5 min, poate fi si de prepelita,  se ia castravetele si i se taie capetele.

Aplatizam cotletul, saram si piperam. Peste cotlet punem un strat de carne tocata peste care adaugam oul curatat de coaja si fiert tare, precum si castravetele. Imbracam bine si venim cu felia de cotlet de porc deasupra si imbracam toata compozitia in carne. Legam cu ata alimentara sa nu se desfaca.  Incingem unt si ulei intr-o tigaie si tragem cotletul pe toate fetele pana isi schimba culoarea dupa care dam la cuptor la T160-180 de grade 40 de minute.

Garnitura pregatita de mine a fost pregatita din mamaliga cu carnat si branza. Am facut o mamaliga mai moale, am luat o forma am udat-o cu putina apa si am pus hartie cerata(de copt). Am asezat un strat mai consistent de mamaliga am pus carnatul si cubuletele de branza si am acoperit cu mamaliga. Am dat la cuptor 20 de minute la 180 grade.

Facem un sos de verdeturi: ceapa verde(cozile), marar, tarhon le taiem marunt, ceapa la fel o taiem marunt. Intr-o tigaie punem unt si ulei, adaugam ceapa si verdeata. Lasam sa se caleasca, saram si piperam si adaugam putin vin alb. Lasam sa scada pana la jumatate, dupa care vom blenda sosul si il vom strecura.

Puteti decora cum doriti, eu am decorap cu niste capere.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou Brasovean 1 portie" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc umpluta cu ou fiert in sos de rosii