Rulou de somon afumat

de Ligia Bxl in Somon, 10 Dec 2010 | 4241 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 somon afumat(felii)
  • o cutie de branza cu ierburi(filadelfia)
  • 100 gr de cascaval
  • o foaie de placinta din comert
  • ou,putin lapte si susan ptr ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de somon afumat:

Se intinde foaia de placinta si se pune somonul peste toata foaia,apoi peste somon se unge cu branza si peste branza se pune cascaval taiat cubulete subtiri.Se ruleaza apoi se cresteaza cu cutitul si se da la cuptor.Cand este aproape gata se unge ruloul cu ou batut cu putin lapte si se presara susan.Se mai lasa putin la cuptor ptr a deveni rumen pe deasupta.Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Rulou de somon afumat-0
Rulou de somon afumat-1
Rulou de somon afumat-2
Rulou de somon afumat-3
Rulou de somon afumat-4
Rulou de somon afumat-5
Rulou de somon afumat-6
Rulou de somon afumat-7
Rulou de somon afumat-8
Rulou de somon afumat-9
Rulou de somon afumat-10

COMENTARII (22)

Ligia Bxl 1

15.12.2010, 09:02

bunica multumesc

tanyapatap 1

31.12.2010, 21:48

Ligia Bxl 1

11.02.2011, 14:01

tanya

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04