Rulou din file de pangasius cu spanac

de mamaieelena in Pangasius, 29 Iun 2012 | 2016 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 fileuri de pangasius congelat
  • 150g spanac foi (eu am avut congelat)
  • ulei
  • sare
  • piper pisat si boabe
  • 3 foi de dafin
  • maghiran uscat
  • cimbru uscat putin
  • 2 linguri ulei masline
  • folie de aluminium
  • vin alb 150ml
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou din file de pangasius cu spanac:

Se lasa la dezghetat fileul si spanacul si cand sunt gata pestele se spala cu un jet de apa si se tamponeaza cu hartie de bucatarie.Pestele se asezoneaza cu piper,sare maghiran.Spanacul la fel se pune sare si piper si se amesteca.Intr-o tava se pune apa ,sare, piper boabe, foile de dafin, cimbrul si se dala foc mic pe aragaz.Fileul se pune pe dosul lui si se acopera cu spanac apoi de la coada incepem a rula strans pana la capat,dupa care se pune intr-o bucata de folie de aluminium si se ruleaza stras.Asa se procedeaza si cu restul de peste dupa care se inteapa cu o scobitoare 3-4 gauri in locuri diferite si se pune in tava de pe aragaz care deja fierbe zeama.Se intoarce de pe o parte pe alta fiecare rulou lasand la foc in jur de 20 de minute.Se scot pe o farfurie sa se raceasca dupa care se dau la frigider(de regula se pregateste de pe o zi pe alta).A doua zi se scot rulourile din frigider si se desfac de folie.Se aseaza in tava si punem 150 ml vin alb sec se da la cuptor pentru 30 minute la 200 grade.Se poate sevi cu fasole verde si spanac sau cu sparanghel depinde de gustul fiecaruia.

Pofta buna,

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulou din file de pangasius cu spanac 168711
retete culinare - Rulou din file de pangasius cu spanac 168712

COMENTARII (20)

mamaieelena 1

01.07.2012, 19:44

multumesc bunica

Sim0na 1

03.07.2012, 08:07

mm... ce bun trebuie sa fi fost...

mamaieelena 1

03.07.2012, 13:09

foarte bun a fost Sim0

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55