Rulou din piept de pui si cartofi acordeon

de corina241 in Pui, 19 Noi 2010 | 6880 vizualizari

COMENTARII (23)

gaby_duceag 1

19.11.2010, 20:53

ce bine arata!

corina241 1

19.11.2010, 21:03

gustos si ff sanatos

Rocsi 1

19.11.2010, 21:04

ce binje arata vreau sa imi daiiiiii

mena29 1

19.11.2010, 21:05

Corinaaa,SUUUUPER arata

Pasiune pentru bucatarie 1

19.11.2010, 21:08

foarte bine arata,dar e pentru cine nu tine post

corina241 1

19.11.2010, 21:12

@mena ai plecat de la salata si ai trecut la carnitza

corina241 1

19.11.2010, 21:12

rocsi,gata,gata,acum vine

corina241 1

19.11.2010, 21:14

@bitza mersi de furci felicitari tuturor celor care tin post
cel putin in prima si ultima saptamana,daca se poate

mena29 1

19.11.2010, 21:35

Pai uite ce ai facut aici

Mihaela11_jo 1

19.11.2010, 22:33

Super apetisant

corina241 1

19.11.2010, 22:52

mersi,mersi

RuxyRux 1

19.11.2010, 22:52

Am rapit cartofii!

RuxyRux 1

19.11.2010, 22:53

Arata splendid!

corina241 1

19.11.2010, 22:57

eu tocmai ma furisasem la tine-n bucatarie si mancam niste penne sa-mi fie de bine asa-i?

Laly 1

19.11.2010, 23:35

Corina vin si eu la masa

nadina73 1

20.11.2010, 00:28

esti mununata corinaimi place tare mult cum gatesti

corina241 1

20.11.2010, 09:00

@nadinatot respectul aprecieri de la ''cunoscatori'' saru' mana de furci

corina241 1

20.11.2010, 09:02

@LALY cu furcile pregatite cum sa nu te servesc

MotanLaOale 1

22.11.2010, 08:51

arata ff bine

MIUTA 1

22.11.2010, 09:35

Foarte bun arata super 5 furcu

corina241 1

22.11.2010, 10:23

@MotanLa Oala
@miuta mersi de furci

ionix 1

24.11.2010, 19:50

ce farfurie frumoasă şi bogată

corina241 1

24.11.2010, 21:33

serviti,va rog!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu pui