Rulou mexican

de ianculubita in Porc, 20 Ian 2013 | 3653 vizualizari

 

O reteta putin complicata la prima vedere,dar se merita pentru ca are un gust deosebit;reteta o am de pe tv.Paprika

 

INGREDIENTE

  • 6felii muschi de porc
  • 300g carne tocata amestec
  • 1ceapa
  • 1ou
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • ulei de masline
  • 3catei de usturoi
  • 3ciuperci
  • SOS
  • 300g ciuperci
  • 2linguri muguri de pin
  • 2linguri merisoare
  • 200g caise uscate
  • 200ml smantana lichida
  • 3-4linguri coniac
  • sare,piper,nucsoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou mexican:

Carnea tocata o punem intr-un bol,adaugam oul,sare,piper,un varf de cutit de nucsoara,ceapa tocata marunt si amestecam totul bine;

Feliile de muschi,le batem putin cu ciocanul de snitele,apoi pe o felie punem 1-2linguri de carne tocata,aplatizam cu palmele,deasupra felii subtiri de ciuperci,1felie de usturoi si acoperim cu alta bucata de carne;

procedam asa pana se termina apoi ruloul culcat il punem in tava;

se preseaza sa nu se desfaca,se condimenteaza cu sare,piper si nucsoara,se maseaza cu ulei de masline iar in tava pe langa el,punem 1ceapa taiata,paharul cu vin,sare,piper;acoperim cu folie de aluminiu si lasam la cuptor 1h;

timp in care pregatim sosul

Intr-o tigaie cu 1lingura de ulei de masline,prajim cateva secunde mugurii de pin dupa care-i scoatem,adaugam in tigaie ciupercile cubulete,merisoarele si caisele taiate in jumatati care au stat intr-un bol cu coniac;dupa ce a scazut apa lasata de ciuperci,condimentam cu sare,piper,adaugam coniacul iar dupa ce s-a evaporat alcoolul,adaugam smantana,amestecand pana se ingroasa sosul

Servim pe farfurie felii de rulou taiat pe diagonala iar alaturi sos.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou mexican" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc prefiarta, pe pat de legume, la cuptor