Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am gasit reteta pe undeva ,demult si m-am hotarat sa o fac din nou.
Ciupercile :
Usturoiul se marunteste si se pune intr-o tigaie,apoi se adauga ciupercile , sosul de rosii/chilli ,sosul de soia ,oteul balsamic ,sare si piper.Se tine pe foc aproximativ 7 min.
Pregateala rulou :
Fiecare bucata de piept de taie pe jumatate si se bate cu ciocanul de batut carne. Se sareaza si se pipereaza , apoi se adauga o felie cascaval,o felie sunca presata (cat sa nu depaseasca marimea bucatii de piept) si 1 lingurita amestec de ciuperci.
Se ruleaza si se prinde cu scobitori (ata de gatit).
Cand s-au pregatit toate rulourile se incalzeste ulei intr-o tigaie si se trec rulourile prin ou si prin semintele de susan ,apoi se prajesc pe ambele parti aprox. 3 min.
1
Ciupercile le puteti pregati cum doriti,dar sa fie gatite inainte de a fi puse in rulou.
2
Vor iesi 6 rulouri (3 bucati x 2)
3
E posibil sa va trebuiasca mai putin cascaval si mai putina sunca presata,depinde de marimea ambalajului.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult