Rulou piept de pui cu susan

de gamilici in Pui, 1 Mar 2010 | 7316 vizualizari

 

Am gasit reteta pe undeva ,demult si m-am hotarat sa o fac din nou.

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati piept pui
  • 6 felii sunca presata
  • 6 felii cascaval
  • 3 oua
  • 100 g seminte de susan
  • 1 conserva ciuperci
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri sos rosii /chili
  • 2 linguri sos soia;
  • 1 lingurita otet balsamic
  • sare,piper alb , ulei
  • scobitori
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou piept de pui cu susan:

Ciupercile :

Usturoiul se marunteste si se pune intr-o tigaie,apoi se adauga ciupercile , sosul de rosii/chilli ,sosul de soia ,oteul balsamic ,sare si piper.Se tine pe foc aproximativ 7 min.

Pregateala rulou :

Fiecare bucata de piept de taie pe jumatate si se bate cu ciocanul de batut carne. Se sareaza si se pipereaza , apoi se adauga o felie cascaval,o felie sunca presata (cat sa nu depaseasca marimea bucatii de piept) si 1 lingurita amestec de ciuperci.

Se ruleaza si se prinde cu scobitori (ata de gatit).

Cand s-au pregatit toate rulourile se incalzeste ulei intr-o tigaie si se trec rulourile prin ou si prin semintele de susan ,apoi se prajesc pe ambele parti aprox. 3 min.

TIPS-URI

1

Ciupercile le puteti pregati cum doriti,dar sa fie gatite inainte de a fi puse in rulou.

2

Vor iesi 6 rulouri (3 bucati x 2)

3

E posibil sa va trebuiasca mai putin cascaval si mai putina sunca presata,depinde de marimea ambalajului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou piept de pui cu susan" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Perisoare cu sos de smantana si ciuperci