Rulouri

de Constelatialeu in Prajituri, 13 Ian 2013 | 52304 vizualizari

 

La astea n-am introducere,doar niste conuri pe care rulez coca....

 

INGREDIENTE

Rulouri

  • 2 oua
  • 8 linguri de ulei
  • 8 linguri de zahar
  • 8 linguri de lapte
  • un plic de amoniac
  • faina cat cuprinde

Crema

  • 1/2 l lapte
  • 3 linguri amidon alimentar
  • 150 g zahar
  • 1 pachet margarina rama
  • frisca
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri:

Pe baie de abur uleiul,zaharul si laptele.Se amesteca pana se topeste zaharul.

Se lasa sa se raceasca dupa care se adauga ouale,amoniacul stins si faina.

Se intinde o foaie si se taie fasii late de cca 2-3 cm si lungi de 15 cm.

Aceste fasii se ruleaza pe formele de rulouri si se coc la foc mic.

Crema.Laptele amidonul si zaharul se fierb pe baie de abur pana se ingrosa,se da de pe  foc,se lasa un pic la rece si se adauga margarina.

E de preferat sa se umple rulourile cu crema calduta.

Deasupra se poate pune frisca...

 

RETETA IN IMAGINI

Rulouri-0
Rulouri-1

COMENTARII (40)

Veronica22

Veronica22 1

06.03.2014, 21:14

Eu vreau si fara zahar,pun eu dupa aia

reisnaor_2006

reisnaor_2006 1

07.11.2014, 13:43

-Licurici-

-Licurici- 1

12.06.2015, 11:52

yam yam yam Eu le umplu cu crema de vanilie sau de lamaie.. imi plac tare mult.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!