Rulouri Ceva fin cu oua fierte si pasta de masline

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 27 Aug 2013 | 13759 vizualizari

 

Chiar delicioase aceste rulouri....

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet foi de placinta din comert
  • 1 cutie branza Ceva Fin de la Delaco
  • 1 ou pentru uns foile
  • 4 oua fierte tari (7 minute)
  • 1 borcanel pasta de masline (din comert)
  • 4 felii de cascaval de la Delaco
  • putin busuioc uscat
  • seminte de in
  • sare dupa gust
  • ulei pentru prajit (cca 100 ml)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri Ceva fin cu oua fierte si pasta de masline:

Fierbem ouale 7 minute si le lasam la racit.

Le decojim apoi si le taiem in sferturi.

Batem oul crud cu furculita intr-un castron apoi trecem la treaba...

Ungem cu ajutorul unei pensule din silicon intreaga suprafata a foii cu ou.

La mijloc asezam umplutura dupa cum urmeaza: cascavalul feliat taiat in doua, pus cap la cap; deasupra lui, bucatile de ou fiert. Umplem golurile ramase intre bucatile de ou cu branza Delaco Ceva Fin. Presaram putina sare si busuioc uscat. Adaugam pasta de masline apoi impachetam rulourile ca pe sarmalute. Pentru fiecare rulou vom folosi inca o foaie de placinta pe care o ungem cu ou si imbracam ruloul in camasa de rezerva pentru a evita ruperea lui la prajit.

Procedam asa cu toate rulourile (eu am facut 4) apoi le ungem cu oul ramas, presaram seminte de in si putina sare dupa care le punem la prajit la foc potrivit intr-o tigaie.

Foile ramase le taiem de grosimea unui deget in lung si le prajim in ulei incins.

Trebuie sa ne miscam repede pentru ca isi vor schimba repede culoarea. Presaram sare dupa gust. Acestea vor servi drept pat pentru rulouri. Vor avea gust de cipsuri, foarte crocante.

Noua ne-au placut tare mult.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri Ceva fin cu oua fierte si pasta de masline" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Scovergi cu smantana si cascaval