Rulouri cu ardei rosu si galben

de Rocsi in Pui, 4 Apr 2011 | 1972 vizualizari

 

Am fost in vizita la o prietena si aveam chef sa facem ceva...ne-am uitat ce are prin frigider si asa ne-am hotarat sa facem niste rulouri de pui cu ardei...un deliciu,doar ca am facut pozele cu telefonul si sunt nereusite ....

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui dezosate si fara piele
  • jumatate ardei galben
  • jumatate ardei rosu
  • 2 felii kaizer(asta doar daca aveti prin casa,noi am gasit asa ca am pus)
  • 1 ou
  • 1 lingurita unt
  • pesmet
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu ardei rosu si galben:

Pulpele de pui le spalam si le tamponam cu niste servete de bucatarie.

le batem putin cu ciocanul de snitele si le condimentam cu sare si piper.

asezam pe fiecare cate o bucata de kaizer si cate o felie de ardei galben si ardei rosu,taiate mai grosut.

le rulam foarte strans.

oul il batem cu un praf de sare.

trecem rulourile prin ou batut apoi le tavalim prin mult pesmet.

luam un vas mic de ceramica sau un vas yena si il ungem cu unt.

asezam rulourile in vas si le introducem in cuptor,la o temperatura potrivita pana sunt gata.

uite asa pregatiti repede un meniu si e si foarte bun.

noi am servit cu niste cartofi prajiti ,tot la cuptor facuti si cu muraturi!!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Rulouri cu ardei rosu si galben-0
Rulouri cu ardei rosu si galben-1
Rulouri cu ardei rosu si galben-2

COMENTARII (16)

mamaieelena 1

05.04.2011, 23:48

Rocsi 1

06.04.2011, 10:54

multumesc dragelor

adry88 1

21.05.2011, 12:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04