Rulouri cu ardei rosu si galben

de Rocsi in Pui, 4 Apr 2011 | 4207 vizualizari

 

Am fost in vizita la o prietena si aveam chef sa facem ceva...ne-am uitat ce are prin frigider si asa ne-am hotarat sa facem niste rulouri de pui cu ardei...un deliciu,doar ca am facut pozele cu telefonul si sunt nereusite ....

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui dezosate si fara piele
  • jumatate ardei galben
  • jumatate ardei rosu
  • 2 felii kaizer(asta doar daca aveti prin casa,noi am gasit asa ca am pus)
  • 1 ou
  • 1 lingurita unt
  • pesmet
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu ardei rosu si galben:

Pulpele de pui le spalam si le tamponam cu niste servete de bucatarie.

le batem putin cu ciocanul de snitele si le condimentam cu sare si piper.

asezam pe fiecare cate o bucata de kaizer si cate o felie de ardei galben si ardei rosu,taiate mai grosut.

le rulam foarte strans.

oul il batem cu un praf de sare.

trecem rulourile prin ou batut apoi le tavalim prin mult pesmet.

luam un vas mic de ceramica sau un vas yena si il ungem cu unt.

asezam rulourile in vas si le introducem in cuptor,la o temperatura potrivita pana sunt gata.

uite asa pregatiti repede un meniu si e si foarte bun.

noi am servit cu niste cartofi prajiti ,tot la cuptor facuti si cu muraturi!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu ardei rosu si galben" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui culcat pe pat de orez