Rulouri cu branza si sunca

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2012 | 4876 vizualizari

 

Un aperitiv rapid, usor de facut , dar foarte gustos....
Am folosit foietaj cumparat, din acela congelat. Se poate face si "in casa" dar chiar nu merita munca. Cel cumparat este foarte bun. Si cum aveam mai multe de pregatit pentru Revelion...am fost bucuroasa ca il aveam in casa.

 

INGREDIENTE

  • 800 g aluat foietaj
  • 200 g crema de branza
  • 10 felii sunca Praga
  • 1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu branza si sunca:

Lasam aluatul de foietaj la dezghetat , la temperatura camerei, de seara pina dimineata.

Intindem aluatul- il despachetam- si cu ajutorul unui cutit intindem uniform crema de branza peste aluat.

Asezam feliile de sunca pe doua randuri, apoi rulam foietajul, dar nu prea strans.

Taiem sulul de aluat din 2 in 2 cm si asezam rulourile intr-o tava captusita cu hartie de copt.

Ungem deasupra rulourile cu ou batut si dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade C, pentru aproximativ 30 de minute , cand rulourile vor fi frumos rumenite deasupra.

Pofta mare !

 

 

TIPS-URI

1

Serviti rulourile neaparat calde, alaturi de un pahar cu vin sau bere rece.

RETETA IN IMAGINI

Rulouri cu branza si sunca-0
Rulouri cu branza si sunca-1
Rulouri cu branza si sunca-2
Rulouri cu branza si sunca-3
Rulouri cu branza si sunca-4
Rulouri cu branza si sunca-5

COMENTARII (22)

anomisana 1

22.01.2012, 12:06

Sidy, eu le-aş ăncerca cu un pahar de iaurt sau lapte bătut. Oricum, le-am pus la favo.

adry88 1

24.01.2013, 09:24

tare bune

Bya Ralu 1

24.01.2013, 10:00

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04